Verwijzing & vergoedingen

De kosten voor de bekkenfysiotherapiebehandelingen worden alleen gedekt wanneer u aanvullend verzekerd bent. Of de behandelingen voor u vergoed worden, is afhankelijk van uw zorgverzekering en het soort behandeling. Wij raden u daarom aan om bij uw verzekeringsmaatschappij te controleren voor hoeveel fysiotherapiebehandelingen u per jaar verzekerd bent.

Urine- en incontinentie

Wist u dat de eerste negen urine- en incontinentiebehandelingen vergoed worden vanuit de basisverzekering, mits er een verwijzing van arts of specialist aanwezig is? Dit gaat dan wel van het eigen risico af.

Declaratie

In de meeste gevallen geldt dat wij de declaratie naar de verzekeringsmaatschappij voor u verzorgen. Let op: ondergaat u gelijktijdig een behandeling bij een fysiotherapeut die niet werkzaam is voor Het Kruispunt? Zorg er dan voor dat de behandelingen niet op dezelfde dag plaatsvinden i.v.m. de declaratie.

Kosten

Mocht u onvoldoende verzekerd zijn, dan kan het zijn dat uw verzekeraar de niet-gedekte behandeling(en) automatisch van uw rekening afschrijft. Bent u niet aanvullend verzekerd of onvoldoende verzekerd? Dan krijgt u van ons aan het begin van de maand een rekening. U dient deze rekening binnen 30 dagen te voldoen conform de betalingsvoorwaarden. Dit gebeurt rechtstreeks: u hoeft de declaratie niet eerst door te sturen naar uw verzekeringsmaatschappij.

Contact

Wilt u graag meer informatie over onze behandelingen, de kosten of wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.